Lägret uppkom 2015 av en vädjan från norr att få träna med och träffa andra Boston och deras ägare. Iden har vuxit längs vägen och utvecklades till ett tvådagars läger där medlemmarna själv skapar innehållet och aktivt påverka vilka föreläsare och instruktörer som ska medverka.

Vårt engagemang för att stärka sammanhållningen i klubben och förespråka boston som en aktiv hund är en av alla drivkrafter inom aktivitetskommittén. Målet med lägret är definierat; Vi ska bemöta våra medlemmars förväntan om en aktiv klubb och skapa en naturlig mötesplats för valpköpare och uppfödare. För att nå så många medlemmar som möjligt väljer vi att varje år beröra de flesta hundsporter och dagliga aktiviteter som vi kan utföra tillsammans med våra hundar.

Vi vill att ni medlemmar ska vara med och påverka innehållet på våra läger och välkomnar idéer, tips och föreslag på aktiviteter och extern föreläsare/instruktör.

BOSTONLÄGER 2021
Välkommen på SBTKs Bostonläger 2021

Datum: 27-29 augusti 2021
Plats: Göteborg, Sisjön. Göteborg Mölndals brukshundsklubb.

På lägret finns möjligheter för exempelvis att umgås, hundpromenader, olika hundsporter och SBTK olika aktiviteter.

Under lördagskvällen kommer vi att ha klubbmästerskap i agility med Ulrika Pettersson som domare. Hunden måste vara minst 18 månader och svenskregistrerad. Direkt efter KM:et så har vi en gemensam grillkväll. Ni tar själva med det som ska läggas på grillen och SBTK bjuder på potatissallad/sallad till grillningen.

Det kan förekomma skott på klubben, då det finns en militäranläggning i närheten. Det kommer finnas möjlighet att hyra plats för husvagn/husbil, några övernattningsplatser i klubbstugan och Scandic Hotel ligger i närheten.

Föreläsning, Näringslära för hund av Åsa Sjöberg.
Föreläsningen handlar om de olika näringsämnena, hundens ursprung, matsmältningssystem och vad som händer med näringen i kroppen. Föreläsningen är oberoende och inte sponsrad av foderföretag.

Läs mer om Åsa Sjöberg här http://humlebyns.se

Nosework för Mia Tegbrant
Mia är utbildad noseworkinstruktör och doftprovsdomare. Hon har bostonterriern Oprah och jaktcockerspanieln Lava, tränar och tävlar i agility, nosework, specialsök och viltspår. Nosework ger hunden både fysisk och mental stimulans och går enkelt att anpassa utifrån erfarenhet, resurser och kunskap.

Agilitykurs för Ulrika Pettersson
Agilitykursen passar alla nivåer på förare och hund. Hunden måste vara minst 12 månader. Kursen är fördelad fm/em både lördag och söndag á 4 timmar. Du kan anmäla dig till en eller flera grupper.

Läs mer om Ulrika Pettersson här  http://upandrunagility.se


Anmälan SBTKs Bostonläger 2021

Viktig information:
Vi önskar att du gör en anmälan till lägret om du planerar att komma och om Corona sätter stopp för lägret, återbetalas alla pengar även agilitykursen.

Agilitykurs:
Observera att kursanmälan till Agilityn är bindande och inte återbetalningsbar. Vi kommer försöka säkerställa att samtliga medlemmar som anmäler sig till kursen får plats i en grupp, vilket medför att ni som anmäler er till fler än en grupp inte är garanterad plats i samtliga grupper. Fyller vi inte platserna med SBTKs medlemmar kommer vi att bjuda in andra raser.

OBS: hunden måste vara minst 12 månader för att delta på agilitykursen.

Klubbmästerskap:
För att delta på KM-agility för Bostonterrier krävs medlemskap i Svenska Bostonterrierklubben och enbart svenskregistrerade Bostonterriers, minst 18 månader kan delta. Alla är välkomna oavsett erfarenhet!

Boende:
Det kommer att finnas möjlighet att hyra plats för husvagn/husbil. Det kommer också att finnas några övernattningsplatser i klubbstugan. Scandic Hotel ligger i närheten om ni föredrar det. Övernattning i klubbstugan kräver att ni själva tar med er bur och/eller kompostgaller samt madrass och sängkläder/sovsäck.

Du förbokar ditt boende med husvagn/husbil samt övernattning i klubbstugan vid anmälan.

Betalningsinformation:
Anmälan och betalning för lägret ska vara SBTK till handa senast 1 juli.

Ange ditt namn och ”läger” vid betalning.
Plusgiro: 7 18 97-3
Swish: 123 290 33 34.

Övrigt:
Mer information om lägret finner in i inbjudan på hemsidan.
Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss via mejl: aktiv@bostonterrierklubben.se

Vi ser fram emot din anmälan och en trevlig helg tillsammans!

Anmälan till Bostonläger 27-29 augusti 2021

Fredagkväll 19:00 - 21:00, SBTK medlem 100 krFredagkväll 19:00 - 21:00, ej SBTK medlem 150 krDeltar ej på föreläsningen

Deltar ej på agilitykursenSöndag EM 13:00 - 17:00

Lördag EM 13:00 - 15:00 nybörjareDeltar ej på nosework

Söndag kl 13.00Deltar ej

Ja, XS klass - 75 krJa, S klass - 75 krJa, M klass - 75 krNej

Frukost lördag - 30 krFrukost söndag - 30 krEgen frukost/lunchLunch lördag - 60 krLunch söndag - 60 kr

1 natt: Husvagn/husbil - 100 kr1 natt: Plats i klubbstugan - 50 kr2 nätter: Husvagn/husbil - 200 kr2 nätter: Plats i klubbstuga - 100 krAnnat boende