Jag är instruktör inom många dicipliner sedan mer än 20 år.

Har själv tränat och tävlat mina hundar inom både, lydnad, bruks, apportering, agility, viltspår och lite olika jaktprov. Storlekar på hundar allt från papillion till mina nuvarande Bracco.

Efter att ha haft lite otur med skadade hundar  började jag intressera mej för möjligheterna med att kunna hjälpa våra hundar genom framförallt förebyggande träning men också hur man påskyndar läkningen efter ev. Operation eller skada med hjälp av en fysioterapeut. Detta fick mej att utbilda mej själv på Redog och är nu certifierad Hundfysioterapeut. I det jobbet samarbetar jag nära med behandlande veterinär.

Jag brinner för de saker jag blivit ombedd att prata om på lägret:

– Hur mycket får jag träna en växande hund?
– Lär känna din hunds styrkor och svagheter muskulärt?
– Viktigt att tänka på för familjehunden eller tävlingshunden?
– Hur ska jag förebygga skador?

Efter det så håller vi på med praktiskt träning på balansbollar som är ett suveränt sätt att stärka vår hunds core muskulatur och ge dem bättre förutsättningar för ett långt friskt liv. Jag lovar att både ni och hunden kommer att tycka att det är fantastiskt roligt. Jag kommer att ha lite bollar med till försäljning om ni upptäcker att ni vill träna mer hemma.

Efter lunch kommer det att finnas möjlighet att boka privat konsultation med mej för träningstips gällande just din hund. En genomgång tar 30 minuter och kostar 300kr. Det betalas på plats kontant eller med swisch. OBS att det här erbjudandet gäller hundar utan kända problem.

Vill ni läsa mer om mej eller har frågor så gå in på min hemsida www.karinshund.n.nu.

Ser fram mot att få träffa er och era fantastiska hundar.