BOSTONLÄGRET 2021

Lägret ägde rum i Göteborg. Mer info kommer!

BOSTONLÄGRET 2018

Lägret ägde rum på Gmbk i Göteborg med tema agility. Vi hade agilitykurs för Ulrika Pettersson från Up and run agility både lördag och söndag. Det var fria träningar i både i lydnad och rallylydnad. Plus introduktion i kantarellsök och mingel. På lördag kväll var det KM-agility och därefter gemensam middag.

BOSTONLÄGRET 2017
Lägret anordnades på Herrfallet i Arboga med tema friskvård. Karin Gustavsson inledde lördagen med en lärorik föreläsning om vikten av friskvård med bollträning och andra friskvårdsövningar för bättre balans och styrka. Eftermiddagen fortsatte med prova på freestyle/tricks, ringträning och rallylydnad. Söndagen började med tips hur hundpromenader kan göras roligare genom balansövningar på träd, stenar och staket. Efteråt höll Carita Holmgren en introduktion i kantarellsök.

BOSTONLÄGRET 2016
Bostonlägret ägde rum på K9 Park i Varberg med tema nosarbete. Lördagen började med en kombinerad aktivering- och tipspromenad. Varje station bestod av en fråga och en aktivitet för hunden. Lördagen fortsatte med en intressant föreläsning med Ingrid Hammarlind om nosarbete och eftermiddagen ägnades åt Nose Work. På kvällen bjöds det på mat och under söndagen fick deltagarna välja var sin träningsgrupp (nosework, lydnad eller agility).

BOSTONLÄGRET 2015
Lägret anordnades på Södertäljes brukshundsklubb. Vi startade lördagen med ”prova på grupper” där klubbens duktiga medlemmar var instruktörer inom agility, rallylydnad, lydnad och ringträning. Eftermiddagen följdes av en inspirerande föreläsning av David Selin från HUNDutbildningsgruppen med fördjupning inom berikning och i synnerhet berikning för Bostonterrier. Vi rundade av kvällen med en gemensam grillbuffé. Söndagen bestod av mer fördjupade träningsgrupper inom olika sporter för att utveckla de ekipage som tävlar eller ville ut och tävla.