Vintern kom över natten och snödjupet mätte nästan tio cm på morgonen. Det hindrade dock inte de åtta medlemmarna som med familj möttes upp i Piteå för en härlig Bostonträff på hundvis. Vissa hade åkt över 30 mil för att vara med på den två timmar långa, intensiva men roliga träningsträffen där fokus låg på grunderna i agility och rallylydnad. Vi utbytte kunskap, erfarenheter, fikade och pratade Boston.

Tiden går verkligen fort när man har roligt vilket absolut kan intygas med otroligt få bilder från dagen. Vi var så upptagna att vi först i slutet kom på att foton är riktigt roliga att ha. Det blev en härlig gruppbild.

Vi hade även det stora nöjet att få besökare ända från Jokkmokk som var nyfikna på vår ras. De fick se hundarna i full aktivitet, vila och inte minst fick de ta del av många bostonpussar.

Aktivitetsträffar i olika former anordnas runt om i landet. Håll utkik på hemsidan och Facebook för en träff nära dig.

Om du inte hittar en träff i ditt närområde, men skulle vilja anordna en träff tar du kontakt med Aktivitetskommittén på aktiv@bostonterrierklubben.se.

/ Louise Tardén – aktivitetsombud

Scheduled Bostonträff