AKTIVITETSDAGAR I VÄST OCH ÖST
SBTKs aktivitetsombud i Göteborg och Stockholm bjuder in dig och din boston till inomhusaktiviteter i vinter. En mindre avgift (hur mycket avgörs av hur många vi blir) kommer att tas ut för att täcka kostnaden för hyra av hall.

VÄST
Göteborg är först ut söndagen den 15/12 kl 17-19 i Göteborgs hundarena. Ytterligare en träff är inplanerad i Göteborg under januari eller februari nästa år. Mer information kommer att läggas ut i Facebook gruppen Västkustboston, så håll utkik!
Intresseanmälan görs till Kari Fredrikssons mail; Kari.tavling@gmail.com

ÖST
I Stockholm är en träff inplanerad söndagen den 26/1. Mellan kl 11-13 är hall bokad på Stockholms hundsportscentrum, Runsavägen 10 i Upplands Väsby. Vi tänkte denna gång ha ringträning, rallylydnad, tävlingslydnad och vardagslydnad med övningar för att förbättra kontakten mellan dig och din hund på programmet. Mia Kotala, Helen Nylander och Görel Pihl kommer att finnas på plats. För dig som bara vill mingla med andra bostonnördar så finns en kaffestuga på området där hunden givetvis är välkommen in.
Intresseanmälan görs till Görel Pihls mail gorel.pihl@yahoo.se senast den 18/1. Ange gärna vilken/vilka aktiviteter du är intresserad av för att underlätta planeringen.

Ta chansen att ha en rolig dag med din hund. Hoppas vi ses!
Aktivitetsombuden i Göteborg och Stockholm