Lägret uppkom 2015 av en vädjan från norr att få träna med och träffa andra Boston och deras ägare. Iden har vuxit längs vägen och utvecklades till ett tvådagars läger där medlemmarna själv skapar innehållet och aktivt påverka vilka föreläsare och instruktörer som ska medverka. Vårt engagemang för att stärka sammanhållningen i klubben och förespråka boston som en aktiv hund är en av alla drivkrafter inom aktivitetskommittén. Målet med lägret är definierat; Vi ska bemöta våra medlemmars förväntan om en aktiv klubb och skapa en naturlig mötesplats för valpköpare och uppfödare.

Vi vill att ni medlemmar ska vara med och påverka innehållet på våra läger och välkomnar idéer, tips och föreslag på aktiviteter och extern föreläsare/instruktör.

SBTKs Bostonläger 2023

Välkommen på SBTKs Bostonläger 2023!
Datum: 15-17 september 2023
Plats: Tidaholm brukshundsklubb.

Under lägret finns det möjlighet att prova på SBTK’s olika aktiviteter, umgås och gå hundpromenader. Det kommer finnas fika och ett välfyllt lotteri. På lördag kväll kommer vi att ha klubbmästerskap i agility med Anne Karlsson som domare, hunden måste vara minst 18 månader och svenskregistrerad för att delta. Direkt efter KM:et så har vi en gemensam grillkväll! Ni tar själva med det som ska läggas på grillen och SBTK bjuder på potatissallad/sallad till grillningen. På söndag blir det klubbmästerskap i rallylydnad i alla fyra klasserna med domare Ulrika Floyd.

Det finns möjlighet att hyra plats för husvagn/husbil och några övernattningsplatser i klubbstugan. Det finns även två hotell i Tidaholm ca 5 min bilfärd från klubben.

Det kommer även erbjudas en föreläsning på fredag kväll med tema Rehab & massage för hund av Anne Larsson Dittmer.

Viktig information:
Vi önskar att du gör en anmälan till lägret om du planerar att komma.

Agilitykurs: 
Observera att kursanmälan till Agilityn är bindande.
OBS: hunden måste vara minst 12 månader för att delta på agilitykursen.
Vi kommer försöka säkerställa att samtliga medlemmar som anmäler sig till kursen får plats i en grupp, vilket medför att ni som anmäler er till fler än en grupp inte är garanterad plats i samtliga grupper.

Fyller vi inte platserna med SBTKs medlemmar kommer vi att bjuda in andra raser.

Klubbmästerskap:
För att delta på KM i agility eller rallylydnad för Bostonterrier krävs medlemskap i Svenska Bostonterrierklubben och enbart svenskregistrerade bostonterriers, lägsta ålder i agility är 18 månader och rallylydnad är 10 månader.

Alla är välkomna, oavsett erfarenhet.

Boende: 
Det kommer att finnas möjlighet att hyra plats för husvagn/husbil. Det kommer också att finnas några övernattningsplatser i klubbstugan.

Övernattning i klubbstugan kräver att ni själva tar med er bur och/eller kompostgaller samt madrass och sängkläder/sovsäck.
Du förbokar ditt boende med husvagn/husbil samt övernattning i klubbstugan vid anmälan.

Betalningsinformation:
Anmälan och betalning för lägret ska vara SBTK tillhanda senast 1 juli.

Ange ditt namn och ”läger” vid betalning.
Plusgiro: 7 18 97-3
Swish: 123 290 33 34.

Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss via mejl: aktiv@bostonterrierklubben.se
Vi ser fram emot din anmälan och en trevlig helg tillsammans!

Information om instruktörerna och föreläsare hittar du här!