Lägret uppkom 2015 av en vädjan från norr att få träna med och träffa andra Boston och deras ägare. Iden har vuxit längs vägen och utvecklades till ett tvådagars läger där medlemmarna själv skapar innehållet och aktivt påverka vilka föreläsare och instruktörer som ska medverka. Vårt engagemang för att stärka sammanhållningen i klubben och förespråka boston som en aktiv hund är en av alla drivkrafter inom aktivitetskommittén. Målet med lägret är definierat; Vi ska bemöta våra medlemmars förväntan om en aktiv klubb och skapa en naturlig mötesplats för valpköpare och uppfödare.

Vi vill att ni medlemmar ska vara med och påverka innehållet på våra läger och välkomnar idéer, tips och föreslag på aktiviteter och extern föreläsare/instruktör.

Välkommen på SBTKs Bostonläger 2022!

Datum: 13-14 augusti 2022
Plats: Sundbyberg, Stockholm, Solna Sundbyberg brukshundsklubb.

Här kan ni se Inbjudan till Bostonläger 2022!

Viktig information: Vi önskar att du gör en anmälan till lägret om du planerar att komma. 

Agilitykurs:
Vi kommer försöka säkerställa att samtliga medlemmar som anmäler sig till kursen får plats i en grupp, vilket medför att ni som anmäler er till fler än en grupp inte är garanterad plats i samtliga grupper. Fyller vi inte platserna med SBTKs medlemmar kommer vi att bjuda in andra raser. 

Klubbmästerskap:
För att delta på KM-agility för Bostonterrier krävs medlemskap i Svenska Bostonterrierklubben och enbart svenskregistrerade Bostonterriers, minst 18 månader kan delta. Alla är välkomna oavsett erfarenhet.

Boende:
Det kommer att finnas möjlighet att hyra plats för husvagn/husbil.  Det kommer också att finnas några övernattningsplatser i klubbstugan. Övernattning i klubbstugan kräver att ni själva tar med er bur och/eller kompostgaller samt madrass och sängkläder/sovsäck. 

I närheten finns flertalet hotell och vandrarhem. Du förbokar ditt boende med husvagn/husbil samt övernattning i klubbstugan i anmälan.

Betalningsinformation:
Anmälan och betalning för lägret ska vara SBTK tillhanda senast 7:e juli.

Ange ditt namn och ”läger” vid betalning.
Plusgiro: 7 18 97-3
Swish: 123 290 33 34. 

Övrigt:
Mer information om lägret finner ni i inbjudan ovan.
Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss via mejl: aktiv@bostonterrierklubben.se

Anmälningsformulär till Bostonlägret 2022!