Lägret uppkom 2015 av en vädjan från norr att få träna med och träffa andra Boston och deras ägare. Iden har vuxit längs vägen och utvecklades till ett tvådagars läger där medlemmarna själv skapar innehållet och aktivt påverka vilka föreläsare och instruktörer som ska medverka.

Vårt engagemang för att stärka sammanhållningen i klubben och förespråka boston som en aktiv hund är en av alla drivkrafter inom aktivitetskommittén. Målet med lägret är definierat; Vi ska bemöta våra medlemmars förväntan om en aktiv klubb och skapa en naturlig mötesplats för valpköpare och uppfödare. För att nå så många medlemmar som möjligt väljer vi att varje år beröra de flesta hundsporter och dagliga aktiviteter som vi kan utföra tillsammans med våra hundar.

Vi vill att ni medlemmar ska vara med och påverka innehållet på våra läger och välkomnar idéer, tips och föreslag på aktiviteter och extern föreläsare/instruktör.

BOSTONLÄGER 2021
Tack för en superbra helg alla bostonägare, hundar och instruktörer. Även stort tack till våra sponsorer, Arkens zoo, Svenska djurapoteket, AniCura, Jami, Mush och G-Klavens kennel för superfina priser och Carita för supergo mat.
Stort grattis Linda Fredholm med Troy som blev vinnare i KM agility!