Vad roligt att det var så många som kom till Göteborg och bostonlägret. Jättekul att träffa alla, både ni som var med hela helgen och ni som kom upp och minglade en stund. Vi hade agilityträning med inhyrd instruktör, kantarell introduktion med Carita Holmgren, rallylydnadsbana som Carin Sandernäs byggt upp och vissa hann även med en del lydnadsträning.  Helen Nylander har skapat en träningsgrupp på facebook för er som bor i Stockholm, funderar på att göra det samma för oss som bor i Göteborg och vill träna tillsammans.
Stort tack även till våra sponsorer!

Även klubbmästerskap i agility avgjordes.

Klubbmästare 2018 Agility small
1. Kari Fredriksson – G-Klaven´s Frazze Fantaztic (Frazze)
2. Kari Fredriksson – Chandis Unique (Uni)
3. Mia Tegbrant – Showteam´s Betty Boop (Oprah)

Klubbmästare 2018 Agility Medium
1. Annelie Carlsson – You And Me Always (Alfons)
2. Karin Schylberg – Boston Playground´s Terje (Tarzan)
3. Frida Sörensen – Top Boston´s Never Give Up (Vega)