BOSTONLÄGRET 2021
Tack för en superbra helg alla bostonägare, hundar och instruktörer. Även stort tack till våra sponsorer, Arkens zoo, Svenska djurapoteket, AniCura, Jami, Mush och G-Klavens kennel för superfina priser och Carita för supergod mat.

Stort grattis Linda Fredholm med Troy som blev vinnare i KM agility!

 

BOSTONLÄGRET 2018

Lägret ägde rum på Gmbk i Göteborg med tema agility. Vi hade agilitykurs för Ulrika Pettersson från Up and run agility både lördag och söndag. Det var fria träningar i både i lydnad och rallylydnad. Plus introduktion i kantarellsök och mingel. På lördag kväll var det KM-agility och därefter gemensam middag.

BOSTONLÄGRET 2017
Lägret anordnades på Herrfallet i Arboga med tema friskvård. Karin Gustavsson inledde lördagen med en lärorik föreläsning om vikten av friskvård med bollträning och andra friskvårdsövningar för bättre balans och styrka. Eftermiddagen fortsatte med prova på freestyle/tricks, ringträning och rallylydnad. Söndagen började med tips hur hundpromenader kan göras roligare genom balansövningar på träd, stenar och staket. Efteråt höll Carita Holmgren en introduktion i kantarellsök.